Post by meltgissumpnaboc on Feb 16, 2022 0:18:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za neskončne dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Flip 3D 2022 version ▞▞▞
360 Stopinj Se Lahko Obrne za Otroka Učenje Pitje Skodelico s Dvojni Ročaj Flip Pokrov Neprepustne Dojenčke Vode Skodelice Bottle BPA Free.
Torej, kar je zelo moteče, ni gumb za premor ali gumb za vrnitev v meni sredi igre, tako da se na ravni 21 zataknem, nisem se mogel nikamor premakniti in nisem mogel ponastaviti ravni, zato sem moral znova zagnati igro in znova zagnati igro traja večno, traja približno 2 minuti, samo da se naloži, popravi vašo igro in morda vam bom dal boljši pregled
Živjo, tvoja igra je smeti 😠. Poskušal sem skočiti, a ni šlo! Kaj je s tem!?!? Nekaj sekund kasneje deluje! Pogrešala sem kosilnico 😫😭!!! Naredite igro boljšo. Ne vem, kdo je to naredil, ampak kdor je naredil, je neumen! Nikoli več ga ne bom igral, razen če ga narediš dobro🤬😡😠👿!¡!!!!!!!!!!!!¡!adijo. P.s. tvoja igra je zanič jajca. Naj bo boljše, bozos!!!!🤬👿
Všeč mi je ta igra, ne moti me reklame in Všeč mi je, ko steklenica pristane na svetilki ali polici in potoku tako v resničnem življenjskem slogu in naredi posodobitev in naredi VIP in če jo kupijo, dobijo dostop do velikonočne steklenice! Kar tako naprej
Prva stopnja se mi ne zdi smiselna. No, razlog za to je, ker sem nenehno obračal steklenico, vendar gre na tla in nato piše "34% končano". Iskreno, ne vem, zakaj, vendar bi morali narediti vadnico, če bi ljudje pozabili.
Preveč dodatkov. Igral sem, dokler nisem ugotovil. do takrat, kar je bilo približno 1 minuto, sem videl že 3 oglase. Kako neumni smo po tvojem?? Dovolj neumen, da ga prenesete, dovolj pameten, da se ga znebite.
Všeč mi je ta igra, zelo je zabavna, a ko sem dosegel raven 300, se nisem mogel premakniti naprej! Priti tja je bil pa eksplozija!
Bottle Flip 3D Опуштене hcbq
Neverjetna igra. Oglasi, oglasi in oglasi. Izklopite internet!
Ta igra je trajala 2 uri za prenos, vendar je bila še vedno zabavna Oglasi so bili po vsaki stopnji V bistvu je bila ta igra zabavna, vendar je bil praktično glavobol
Iskreno povedano, ko sem videl vaš oglas z napisom "težje, kot je videti", sem res mislil, da bo tako in da bom namesto tapkanja uporabljal obliko nadzora z dotikom in držanjem. Najboljša grafika, vendar ne ravno igra in težavnost zame.
Preveč oglasov preveč napak, ko pritisnem ne hvala, ko me vpraša, ali želim gledati oglas, da nadaljujem, ne dovoljuje oglasov, ki mi vseeno prikaže oglas, zaradi česar sem jezen, bodi previden pri igranju tega
Ta igra je tako zabavna, vendar obstaja veliko oglasov
to je dobra igra, vendar je pot do številnih oglasov ves čas, kar je nadležno in lahko precej zamuja
Dobre stvari pri tej igri so, da je težka in ravni niso enake, slabe stvari so, da se počuti enako in ideja ni izvirna in ima veliko dodatkov
Nakup na spletu 200 Ml Prazno Plastično Flip Skp Steklenico Z ...
bottle flip 3d مهكرة :: ساعات جي شوك في السعودية
edina stvar, ki me moti, je, da je oglas na sredini igre, in ko je oglas končan, je igre konec
oglasov vsakih 30 sekund. nemogoče igrati. Razvijalci bi morali drug drugemu sesati rjave oči in nato zapeti svoje vezi na stropni ventilator v sobi, polni žebljev in njihovih mrtvih otrok.
V redu je, toda vse, kar morate storiti, je, da se dotaknete zaslona in poskusite pristati na predmetih ter poskusite priti na različne ravni. Ni super igra
To je zabavna igra z vrtenjem steklenice, če vam je všeč, vendar ima nekaj narobe z njo. Piše, da je 3d, vendar ni in razen tega je spust.
To je precej dobra ideja, a ko se dotaknete, vedno pristane desno navzgor, zato mislim, da bi morali ustvarjalci to spremeniti. Morda bo to bolj zahtevno
Vsakič, ko umrem ali začnem novo igro ali zapustim igro, je njihov dodatek, zato ga popravite in ga bom znova namestil.
To igro sem igral veliko, vendar občasno postane dolgočasna, zato priporočam, da jo igrate, vendar le v omejenem obsegu...
tako je moteča, takoj ko se pojavi oglas in začne motiti, zato tej igri dam eno zvezdico in ne moreš spodleteti, če obrneš steklenico, samo pristane, zato sem pravkar izbrisal aplikacijo
Odlična igra. (Baje)
Flip Water Bottle. Ballz. Mr Bullet Online. Formula Racing Online ... Johnny Trigger 3D Online. advertisement ... Bottle Flip 3D Online. Love Balls 2 Online.
Kakšna igra je to. Neverjetna igra in zelo zelo zelo najboljša igra. Je zelo zahtevna in po mojem mnenju je najtežja stopnja 69. Toda vse ravni so zapletene in zanimive. Spoštujem to igro, ker je izjemna igra. Popolnoma osveži in sprosti naš um in telo. To je zelo dobra igra za prosti čas. To igro igram že 2 leti. Prosim vse igralce, da prenesejo to igro. 100% sem prepričan, da vam bo ta igra všeč. 👍 👌👌👌👌👌👌👍👍👍👍👍👍👍👍
3d Posteljnina Vrečko Blazino Prevara Kamele Rjuhe/odeja ...
zabaven koncept; lepo bi bilo dobiti točke za stil – na primer, kako hiter in čist je bil tek. nekajkrat sem zagrešil po stopnji 100, kjer sem padel skozi tla, prišel do stopnje 300 in zdaj je raven 300 vse, kar lahko igram 😅
Bottle Flip 3D કેઝ્યુઅલ khyx
To je dobra igra. Zelo zasvoji. In dobro narejeno. Čudoviti zvočni učinki. Napake je zelo malo, upam, da jih lahko odpravite. Moji sošolci in prijatelji so se kar naprej prepirali zaradi igre. Vsi so želeli obrat. Na splošno neverjetna igra. Nadaljuj z dobrim delom!
A MANJŠA NAPAKA V IGRI JE MORATE ODDATI PRIJAVNI RAČUN V FACEBOOK ALI GOOGLE. KER BOMO ČE BOMO SMENILI TELEFON, BODO NAŠI PODATKI IZGUBLJENI. SEM NA 122 STOPNJI. ZDAJ MENJAM TELEFON, KAKO POTEM NAJ NAZNAM PODATKE NA SVOJ NOV TELEFON. PLS HITRO REŠITE TA PROBLEM!
Se Eb Baterija Bg900bbe Bomo
Mislim, da je to le ena izmed tistih iger, kjer je ustvarjalna in zabavna ter vznemirljiva za otroke, da bi lahko obračali steklenice po mizi ali stolu, kot je navdihujoče, ker lahko obračajo steklenice kjer koli in je tudi RES zasvojenost na dober način. ampak mislim, da je ena od teh iger, zato sem ji dal oceno 5 ⭐
Fishdom Hádanky wdk
Ta igra mi je pomagala vedeti, kako obrniti steklenico. Če ste najslabši pri obračanju steklenic, igrajte to igro, vam bo pomagala postati najboljši v obračanju steklenic
Všeč mi je igra, vendar je nekoliko moteča, zato sem velikokrat izgubil veliko igre, tako da ni tako dobra igra, vendar so mi všeč nove stvari, ki jih lahko dobite, in všeč so mi nove preobleke, ki je moja najljubša preobleka cocakola iz Isabelle adijo, lep dan in noč ter vikend adijo🙃☺️
Istarske , 3D Printer , Vikend Škofja , Bolezni Hortenzi , Kinodvor , Šolski ... Veterina , Božični , Stanovanja , Salomon , Bottle , Pohodniški , Tik Tak
Na razprodaji! 1 pcs long bottle scraper for butter jam sauce ...
Igra je precej dobra. Prišel sem do 20. stopnje in nisem se toliko jezil. poleg tega, kako težko je, je precej dobro.
dobra igra uničena zaradi oglasov. Mislim, da ni intuitivno, da prvi skok zahteva dvojni skok. Zakaj bi to zahteval že prvi skok?
Plačal sem 2,99 $ za odstranitev oglasov in to je dejansko poslabšalo stvari! Zdaj še vedno prikazuje video oglase za druge igre in jih ne morem zapreti! Prisiljen sem gledati vsakega od njih! Želijo, da plačam še VEČ denarja, mesečno naročnino, da postanem VIP član, da bi zdaj odstranil video oglase! To podjetje je zanič opičje jajce!
Na splošno ne uživam, ko desetletniki tarnajo o oglasih, ki so "neprimerni", in razumem, zakaj to potrebujejo, vendar igranje traja največ deset sekund za začetni nivo, vendar so to polni 30-sekundni oglasi, ki so "demo". ali končna scena je "demo", kar pomeni, da kliknete nanjo in vas pripelje do shranjevanja. Človek lahko vzame le toliko.
To je dobra igra in vse razen enega provlemmi je to, da me kar naprej vrže iz igre in ne vem zakaj. Tako da mi je žal, ampak odstranjen. Ko to popraviš, bom dal pet zvezdic. Hvala.👍👍
Tako zabavno je, kot da ga igram skoraj vsak dan
To je odlična igra, vendar je na ravneh veliko oglasov, tako da je res dobra igra, vendar dobim samo tri zvezdice, ker kot da moraš kupiti vsako steklenico in tega ne želim početi, zato sem ji dal tri zvezdice ampak to je res dobra igra, uživam v njej, hvala, ker si jo naredil, to je res dobra igra Všeč mi je, lep dan, če to kdaj berete
super igra in zanimiva
Grobo gen 2